Elektro-Five

Happy People❤️ 

 vww-label-option4


HomeOver ons

Webshop » Televisie - audio » DVD - Bluray » PIONEER : BDP180K

PIONEER : BDP180K

PIONEER : BDP180K PIONEER : BDP180K€ 249,00 inclusief BTW

MerkPIONEER
Type3D

Levertijd 2-3 werkdagen

Ethernet : Ja
Divx Compatibel : Ja
MP3 Compatibel : Ja
Photo CD Compatibel : Ja
SACD Compatibel : Ja
MPEG4 Compatibel : Nee
Playback : Ja
Afstandsbediening : Ja
HDMI aansluiting : Ja
Scartaansluitingen : Nee
USB : Ja
Kleur : Zwart
Hoogte : 5.8 cm
Breedte : 43.5 cm
Diepte : 25 cm
Gewicht : 2000 gr
Eindeloos entertainment in je woonkamer.


Deze Blu-rayspeler beschikt over alle juiste troeven. Hij speelt video en audio af op hoge snelheid in talloze formaten: van 3D-Blu-raydiscs, DVD, CD en SACD tot draadloze streaming, en biedt je ook een rechtstreekse toegang tot YouTube en je Picasa-fotoalbums.

De nieuwe 1.5x View Scan met Audio-functie blijkt een erg handige toevoeging te zijn. Hiermee kun je immers de inhoud van een Blu-raydisc scannen terwijl de audio nog steeds hoorbaar is. Superhandig dus om een specifiek gedeelte van het programma terug te vinden.

Met Wi-Fi Direct kun je je favoriete muziek en video's rechtstreeks streamen vanop je mobiele toestel naar je systeem - zonder dat je daarvoor een draadloze router nodig hebt. Wanneer Wi-Fi Direct ingeschakeld is, kun je Miracast activeren – via een knop op de afstandsbediening – om elke inhoud van je smartphone, tablet of PC te spiegelen. Gebruik DLNA om video's en muziek die opgeslagen zijn op een compatibele computer, mediaserver of mobiel toestel te selecteren, te streamen en af te spelen.

En 'last but not least' biedt de gebruiksvriendelijke iControlAV5-app je de mogelijkheid om de BDP-170 rechtstreeks vanop je smartphone te besturen. Deze app is vrij verkrijgbaar op de App Store of via Google Play.

De BDP-170 is beschikbaar in drie kleuren: zwart (BDP-170-K), wit (BDP-170-W) en zilver (BDP-170-S).
Stream alles
Speel alle inhoud van je mobiele toestellen in hoge kwaliteit af via DLNA. De BDP-170 ondersteunt talloze formaten, van 3GP en DivX + HD-video, tot MP3's en Lossless FLAC-audiobestanden. Bekijk de specificaties voor alle ondersteunde formaten.

Ultieme connectiviteit
Stream YouTube-clips rechtstreeks naar je tv via ‘Send to TV’, of spiegel de inhoud van je mobiele toestel met Miracast. De Stream Smoother Link zal content met een lagere bitsnelheid verbeteren en de beeldvervorming beperken.

Geniet van HD-audio
De BDP-170 ondersteunt de laatste nieuwe Dolby en DTS surround codecs, zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Hij is ook uitgerust met een 192 kHz/24-bit DAC met 2 kanalen.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


premium-eco


Elektro-Five is onderdeel van Eleko.gcv
Koning Boudewijnlaan 32C
9170 Sint-Pauwels
BE0830.825.091

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be